Leiras

Énekem az Úr!

A CD-lemezen a Hallelujah! és az Énekem az Úr! énekeskönyvek anyagából válogatott evangéliumi énekek hallhatók, hangszeres feldolgozásban.

Örömmel, békén hadd megyek...

A Pesthidegkúti Evangélikus Kórus CD-lemezének anyaga temetési alkalmakon megszólaltatható ének- és orgonadarabokból, gyászolók számára Isten vigasztalását közvetítő művekből áll. A CD-n az önálló kórus- és orgonaművek mellett megtalálhatók szólóénekek, illetve korálfeldolgozások a hozzájuk tartozó korállal.

Ízelítőül: J. S. Bach: Mit Isten tesz, mind jó nekem; J. S. Bach: Ki dolgát csak Istenre hagyja; S. Jacobi: Örömmel, békén hadd megyek; J. Rosenmüller: Minden ember csak halandó; M. Vulpius: Az élet nékem KrisztusLázár Attila: Gyújts tüzet a szívemben!

A sokak által ismert keresztyén dalszerző és előadó második CD-lemezén elsősorban a szerző legújabb dalai szerepelnek, ezek mellett azonban megtalálható néhány olyan szerzeménye is, mint a Kegyelmed, Úr Jézus, Van egy név, Kész az én szívem vagy az Ahol az élet vize árad.

A dalokat a korábbinál gazdagabb hangszerelésben, családtagjai közreműködésével vettük fel az Evangélikus Rádiómisszió stúdiójában.Szeretetedről éneklek (zene)

Az evangélikus énekeskönyv legismertebb énekeiből mai feldolgozásban fuvola, fagott, hegedű, valamint billentyűs és ütős hangszerek közreműködésével (instrumentális, ének nélkül).Új ének 1. (zene)

Evangélikus fiatalok körében népszerű az Új ének c. énekfüzet. Ennek legkedveltebb énekeiből tartalmaz válogatást e kiadvány.

A CD-n karaoke, azaz ének nélküli hangszerkíséret is található.Mindennap Jézussal - gyermekénekek

A gyermekénekek szerzői: Győri Gábor, Révészné Tóth Erzsébet, Bánkiné Révész AdriennDicséretek - könyörgések (zene)

Az Evangélikus Énekeskönyv énekeit 5 CD segítségével ismerhetjük meg. Az énekek többsége egyszólamú feldolgozásban került felvételre, úgy, ahogyan gyülekezeteinkben énekeljük, a nagytarcsai Jubilate énekkar és a Fóti Kántorképző Intézet Mandák Kórusa közreműködésével.Reggeli - esti énekek (zene)

Az Evangélikus Énekeskönyv énekeit 5 CD segítségével ismerhetjük meg. Az énekek többsége egyszólamú feldolgozásban került felvételre, úgy, ahogyan gyülekezeteinkben énekeljük, a nagytarcsai Jubilate énekkar és a Fóti Kántorképző Intézet Mandák Kórusa közreműködésével.Pünkösd - Reformáció (zene)

Az Evangélikus Énekeskönyv énekeit 5 CD segítségével ismerhetjük meg. Az énekek többsége egyszólamú feldolgozásban került felvételre, úgy, ahogyan gyülekezeteinkben énekeljük, a nagytarcsai Jubilate énekkar és a Fóti Kántorképző Intézet Mandák Kórusa közreműködésével.Böjt - Húsvét (zene)

Az Evangélikus Énekeskönyv énekeit 5 CD segítségével ismerhetjük meg. Az énekek többsége egyszólamú feldolgozásban került felvételre, úgy, ahogyan gyülekezeteinkben énekeljük, a nagytarcsai Jubilate énekkar és a Fóti Kántorképző Intézet Mandák Kórusa közreműködésével.