CD-lemez hetvenöt percnyi válogatással Jézus beszédeiből Badin Ádám előadóművész tolmácsolásában, rövid zenei betétekkel.
Az elhangzó beszédek tematikus válogatásban, 5–14 perces egységekre bontva szerepelnek a lemezen. A lemezhez mellékelt részletes tartalomjegyzék segíti az igerészek közötti tájékozódást.

Bővebben: Jézus beszédei

Ittzés István igehirdetései

Ittzés István evangélikus lelkész rendszeresen hirdet igét gyülekezetekben, csendesheteken. Ezekből az ébresztő lelkületű igemagyarázatokból adunk közre öt sorozatot egy CD-lemezen, mp3 formátumban.

A tartalomból: Mit lehet tenni a múlt terheivel? Helyzetkép a túlvilágról; Bolondság vagy bölcsesség?

 

Bővebben: Ittzés István igehirdetései CD-n

Kereszt fogantyú nélkül

Fabiny Tamás püspök a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorába írt párperces jegyzeteit közreadta a Luther Kiadó könyv formájában. A mellékelt CD-lemez felvételei a Magyar Evangélikus Rádiómisszióban készültek. A tizenkilenc, Fabiny Tamás hangján megszólaló rádiós jegyzet mellett Dresch Mihály improvizációi hallhatók a lemezen, mely most a könyvtől függetlenül megrendelhető az Evangélikus Missziói Központnál.

Néhány a címekből: Lomtalanítás; Az egyház gyógyulásáért; Lélekmentő fénykép 

Bővebben: Kereszt fogantyú nélkül – Fabiny Tamás jegyzetei CD-n

Életem verseim tükrében - Túrmezei Erzsébet

Túrmezei Erzsébet költőnő 1979. május 9-én és 10-én verses bizonyságtételekkel, áhítattal szolgált az egybegyűlteknek a lucfalvai evangélikus gyülekezetben. Az elhangzott előadások két CD-n kerültek kiadásra. Archív felvétel, nem tökéletes a hangminőség.

Bővebben: Életem verseim tükrében – Túrmezei Erzsébet

Mi a jó? (evang.)

A 2008. évi Deák téri országos evangelizáció hanganyaga.
Dr. Korányi András, Győri János Sámuel és Bőjtös Attila igehirdetését, valamint dr. Falus András genetikusprofesszor és Kubik Anna színművész tanúságtételét tartalmazza.


Dupla CD, műanyag tasakban.

Én vagyok az út, az igazság és az élet (evang.)

Országos evangelizáció, Budapest-Deák tér, 2007. október 6.


Sándor Frigyes, Smidéliusz Zoltán és Deák László igehirdetései, valamint Budai Ilona Széchenyi-díjas népdalénekes és dr. Csókay András idegsebész tanúságtétele.


Dupla CD, műanyag tasakban.

Egy életen át Istennel - Dávid (evangelizáció)

Szeverényi János országos missziói lelkész evangélizációs sorozatot tartott a Pasaréti Református Gyülekezetben 2006 szeptemberében Dávid története alapján. A hat alkalomból álló sorozatot Cseri Kálmán helyi református lelkipásztor egy-egy igehirdetése foglalja keretbe.
A többórás hanganyag csak CD-n kapható, és mp3 formátum lejátszására alkalmas készülékkel hallgatható meg.Őszintén Isten előtt (EBBE)

A 2007-ben tartott EBBE csendesnap hanganyaga.

A tartalom:
- Bűnösként Isten előtt (Korányi András);
- Új lappal, küldöttként emberekért (Szeverényi János);
- Küldetésünk belső, külső akadályai (Durkó Albert);  
- záró áhítat: Zst 139,23 (Lindákné János Zsuzsa)

 

Dupla CD, műanyag tasakban.

 

Lélektől lélekig - Rádiós áhítatok

A CD válogatást tartalmaz az Evangélikus Élet "Élő víz" rovatának leggazdagabb igei gondolataiból.Gyógyulást a házasságnak (EBBE)

A 2003-ban tartott EBBE-csendesnap hangfelvétele.

 

Igehirdetés: Győri János Sámuel (Ez 47,6–12)

Előadás: dr. Pálhegyi Ferenc pszichológus

 

A CD műanyag tasakban kapható.