Nyomtatás

A Szentírás Szövetség célja, hogy gyülekezetekkel együttmunkálkodva megismertesse Isten örömüzenetét a gyermekekkel, fiatalokkal és családokkal. Bátorítsa őket a napi bibliaolvasásban és imádkozásban, hogy így a Jézus Krisztusban való személyes hitre jussanak.
2019 óta munkatársuk Mihalkovics Zsófia, a pestszentlőrinci evangélikus gyülekezet tagja. Zsófi Istennel és ezzel a szolgálattal való, gyerekkoráig visszanyúló kapcsolatába és a Szentírás Szövetség jelenlegi működésébe avat be minket.

Készítette: Erdészné Kárpáti Judit


 

A Szentírás Szövetség világszerte 130 országban van jelen, hazánkban 1993-ban indult el a szolgálata. A Szövetség szolgálatának része az egyéni és csoportos bibliatanulmányozás támogatása kiadványokon, segédanyagokon keresztül. Ezt célozzák például a Kereszt-kérdések, az Élet-kérdések és a Tanítványság kérdései sorozatok anyagai, amelyek a keresztyén tanítást egyáltalán nem ismerőktől a hitben járókig sokaknak szólhatnak.

A beszélgetésünkben többet hallhattak a fiatalok számára készülő Útjelző című napi bibliaolvasó kalauzról. Szerveznek nyári, angol nyelvű keresztyén gyerektáborokat is, amelyeknek gyülekezetek adnak helyet.

Szeretettel ajánljuk további információkért a Szentírás Szövetség honlapját: https://szentirasszovetseg.net/