Készítette: Erdészné Kárpáti Judit

Augusztus 22-én került megrendezésre az Aliansz – Magyar Evangéliumi Szövetség által szervezett nyári nemzetközi evangéliumi találkozó, a BalatonNET, ezúttal online közvetítéssel.
Az idei mottó a reménységre, a „lélek horgonyára” utalt, a Zsidók 6,19 ige alapján. Az elhangzott énekek, előadások, igei üzenetek és beszélgetések a bizonytalan helyzetek ellenére való hit erősítését tűzték ki célul.

 

A hajózással kapcsolatos bibliai képek és történetek alapján szólt a nap igeszolgálatát végző Uzonyi Barnabás és az egyik szemináriumi vezető, Révész Szilvia. A felvételek rövid, szerkesztett változatát osztottuk meg a Lélekhangoló hallgatóival. Megszólalt egy rövid részlet a „Kiút a magányból" c. szemináriumból is, melyet Hámori Attila vezetett. (Vezetői, férfi- és missziói szemináriumokon is részt vehettek az előre regisztrálók.)

Uzonyi Barnabás igeszolgálata: Isten valamit kezdeni akar a félelmeinkkel:

Révész Szilvia Pál apostol hajótörésének története kapcsán szólt:

Hámori Attila 17 pontban gyűjtötte össze a magányból kivezető útra vezető lépéseket, ezekből a „Helytelen árnyékolástechnika" címszó alattit osztjuk meg:

Uzonyi Barnabás igeszolgálata: reménységünk biztos és erős:

 

Ajánljuk a https://balatonnet.hu/ honlapot, ahol az online közvetítés visszanézhető, és korábbi felvételek is megtalálhatóak.

 

 

Szóljon hozzá!