Nyomtatás

A 2020-ban 20. éve megrendezésre kerülő A 20 éves jubileumát ünneplő Ezazanap! rendezvény júl. 18-án zajlott le online közvetítéssel a Puskás Arénából. Az öt órás program kelet-közép-európai nemzetek üdvözlő videóiból,
ismert nemzetközi előadók bejelentkezéseiből, valamint hazai dicsőítő zenészek helyszíni énekléséből állt.

A zenei részek között igei üzenetek, imádságok és beszélgetések hangzottak el. A rendezvényből számtalan felvételéből válogattunk Lélekhangoló műsorunkhoz.

Lélekhangoló műsor, az Ez az a nap! felvételeivel: Caramel, Hanna és Pintér Béla, Noel Richards, Matt Redman zenéje, lelki üzenetek (több felekezet lelkészei, Max Lucado író, Nick Vuicic motivációs tréner, László Viktor)

 

Részletek a műsorból (szerkesztett felvételek) – szinkronhangok: Szeverényi János, Szidoly Roland és Győri Gábor Dávid):

László Viktor, az Ez az a nap! alapítójának, főszervezőjének beköszöntő szavai:Bécser Róbert, Győri Tamás, Szeverényi János, Mészáros Kálmán, Lakatos Péter, Nyári Attila katolikus, evangélikus, baptista és szabadegyházi lelkészek és  László Viktor rövid lelki üzenetei:Igei üzenetek Mike Sámuel, Szerdi Szilárd, Mézes László, Győri János Sámuel, Kiss József, Tatai István, Dr. Kovács György, Sipos József, Erdei Sámuel, Bánki Lajos és Perjesi István lelkészektől:Max Lucado író gondolatai a 23. zsoltár 6. verséről:Nick Vuicic üzenete:Noel Richards zenész bejelentkezése:Graham Kendrick üzenete, zenéje:Michael W. Smith üzenete, szintén otthon készült zenei felvétellel (Waymaker):Matt Redman zenés üzenete az Ez az a nap! nézőinek:

 

A teljes este megtekinthető a YouTube-on.

További részletek, felvételek: ezazanap.hu