Evangélikus Missziói Központ

Úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta,
hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
(Jn 3,16)

Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népet, megkeresztelve őket az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek nevében, tanítva őket, hogy megtartsák mindazt, amit én parancsoltam nektek; és íme, én veletek vagyok minden napon a világ végezetéig.
(Mt 28,19–20)

 

 

 

Megjelent a Híd magazin legfrissebb száma, fókuszban: szorongás, félelem, depresszió

A magazin a pszichés és egyéb betegségek, a halál, az öngyilkosság súlyos kérdéseiről is szól Isten igéjének a fényében, személyes tanúságtételeken keresztül.

A szerzők között találunk teológusokat, orvosokat, pszichológust. Mások mellett dr. Bajtsi Miklós, dr. Koch Béla, Bakondi Gábor, dr. Marossy Attila, Jásdi Beáta személyes tapasztalataikat előre mutató módon, biblikus felfogásban osztják meg a fókusztémáról.

Különlegesség a magazin „Élő víz” részében az egyházunknak három lelkészt (Horváth-Hegyi Olivér, Áron és Ádám) adó, hatgyerekes Horváth család nyolc tagjának bizonyságtevő bemutatkozása.

 

A magazin megrendelhető az Evangélikus Missziói Központtól: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.