Evangélikus Missziói Központ

Úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta,
hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
(Jn 3,16)

Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népet, megkeresztelve őket az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek nevében, tanítva őket, hogy megtartsák mindazt, amit én parancsoltam nektek; és íme, én veletek vagyok minden napon a világ végezetéig.
(Mt 28,19–20)

 

 

 

Tanúim lesztek

Az Evangélikus Missziói Központ – Magyar Evangélikus Rádiómisszió könyve a megelőző tizenhat évben a Misszió és a Híd magazinban közölt interjúkból és tanúságtételekből közöl válogatást, Gáncs Péter előszavával.

Megrendelhető az Evangélikus Missziói Központtól

Az igazi „riporter”, „interjúkészítő” az Isten. A beszélgetést ő kezdeményezi. Ilyen kérdései vannak: hol vagy, hol a testvéred, mi van veled, honnan jössz és hová mégy, mit csinálsz itt, akarsz-e meggyógyulni, szeretsz-e engem? Milyen jó, hogy minket kereső és megtaláló, beszélgető Istenünk van. Azért kérdez, mert érdekli a válaszunk és szeret minket. A kötetben olvasható interjúk és tanúságtételek ennek a beszélgetéssorozatnak részei. Nem dialógusok, hanem trialógusok. Hisszük, tapasztaljuk, hogy a stúdióban, a hangfelvevő készülék előtt, a szószéken, konferenciákon, bárhol vele beszélgethetünk, és ő mivelünk.

Szeverényi János

 

Ár: 1800 Ft + postaköltség

Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Tanúim lesztek