Evangélikus Missziói Központ

Úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta,
hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
(Jn 3,16)

Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népet, megkeresztelve őket az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek nevében, tanítva őket, hogy megtartsák mindazt, amit én parancsoltam nektek; és íme, én veletek vagyok minden napon a világ végezetéig.
(Mt 28,19–20)

 

 

 

Ebben a kategóriában nincsenek cikkek. Ha megjelennek ezen az oldalon az alkategóriák, akkor azok tartalmazhatnak cikkeket.

Alkategóriák

Az itt látható, korábbi Híd magazinokból megrendelés esetén postázni is tudunk. Közzétett kiadványainkat a honlapon olvasóktól is szívesen fogadunk adományokat szolgálatunk folytatásához.

A legfrissebb magazin ára: 600 Ft  *  Előfizetés egy évre, négy lapszámra: 2400 Ft

Támogatói előfizetés: 5000 Ft

Az itt is szereplő, korábbi lapszámok ára: 400 Ft

Megrendelés, előfizetés:
e-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; telefonon: (+36-1) 400-3057 (délelőtti órákban)

 

 

A lelkigondozói, missziói munka végzéséhez szeretne segítséget nyújtani a Központ CD-sorozata. A legkülönbözőbb korú, élethelyzetű és érdeklődési körű embereket kívánjuk megszólítani az örömhírrel ilyen módon is.

Folyamatosan bővülő választékunkban reményeink szerint mindenki talál kedvére valót, legyen akár gyermek, kamasz, házas, magányos, beteg ember, vagy éppen úton lévő autós. Szívesen küldünk CD-inkből minden érdeklődő megrendelőnek.

Megrendelés:
e-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; telefonon: (+36-1) 400-3057 (délelőtti órákban)

 

A szórólapok letölthetők, kinyomtathatók terjesztés céljából.

Iránytű – 28 téma keresztyén szemszögből címmel, az Élő víz füzetek sorozat 3. részeként is megjelent a sorozat.

Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A könyvek megrendelhetőek e-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; telefonon: (+36-1) 400-3057 (délelőtti órákban)